jdi na obsah

PsyApo 2021 // 27-29.08.2021

Big

Psychedelická Apokalypsa tě vezme do postapokalyptického lunaparku, kde se odehrával legendární festival Junktown.
Budeš se procházet kulisami postapokalyptického filmu a připadat jako ve hrách Stalker nebo Fallout. Jenom prolézt všechny kulisy zabere celý víkend.

Na stagi tě čeká vymazlený multižánrový lineup, který začne pátečním deep/dark technem, přejde sobotní den v rytmech chilloutu a deep housu a vyvrcholí sobotní dark psy nocí!

Na výzdobě se podílí především všichni bývalí i současní obyvatelé raketové základny Bratronice, dále Weird Visuals, Psycho’s Nest, NatarajArt, Psylocbae a naše vlastní PsyApo crew.

UV bodypainting // Party bus // Necrochillout // Postapo Market // Bar // Jídlo // Čajovna // Amazon Plant Medicine // Trash Punk // Wasteland Atmo jako sviň!

Nejedná se o typickou psy akci, ale to ani nechceme. Milujeme estetiku rozpadu, punk ale i pozitivní vibes, který psytrance přináší. Chceme vytvořit nový subkulturní směr a věříme, že se nám to daří!

Místo: http://zakladnabratronice...
Loňský aftermovie: https://www.youtube.com/w...

Psytrance: TOD // Heehy // Kashmir // Reborn // Spirit Animals // Lumini (DE) // Mr. Gorby // Salihlavka // Triptofun // Ishimura

Techno: Jake Beautyman (GB) // Triptofun // Experimental Cabaret // Soda // Efectiv // Ishimura // DNCK // GreenR // Blofeld

Chill/Deep: Reborn // Namax // 000333 // Diome // Myclick

Raketová základna Bratronice

https://goo.gl/maps/eT8SZ...

https://mapy.cz/zakladni?...

50.0586603N, 14.0112047E

26.07.2021 | cuky | novinky