jdi na obsah

BIONÝSIE __open air festival___(18.-21.5.2018)

Obrázek

Po 2 letech je tu opět klasická jarní rekreace pro mladší i pokročilé... tentokrát coby moderní obdoba starořeckých slavností na počest boha vína, ročních období a mystérií (někdy též nazývaných "Dakchanálie":). Na rozdíl od historického předobrazu je účast na Bionýsiích zcela dobrovolná!

≈> for info in English press ONE, leták (zatím β-verze:) ZDE
Starověké slavnosti BIONÝSIE volně navazují na Bio de Janeiro, MayBio a Maybe Ne, Amébio, Babion, Bibione, BioNebio, Möbio, Bios, Biolest, Bioles, Bioples, Bioplex, Plexus Solaris a Psylobit a svévolně předcházejí všem bio akcím budoucím.

LESNÍ TÁBOŘIŠTĚ TIŠINA, KOŽLANY U RAKOVNÍKA, ...TAM, CO VŽDY:)

₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪

Na co se můžete tentokrát aktivně těšit a připravovat ?

≈> Profesionální zvuk nejvyšší kadence (oproti Bio de Janeiro novější řada ADAMSON SpekTrix line array ≈45kW!)
* již tradiční průvod kejklířů a příšerek všeho druhu plný ohně a tance (tentokrát v divadelních maskách a s nepřehlédnutelnými postavami z řecké mytologie (DIY kostýmy a masky lze vyrobit i během sobotních dílniček, tuniku a plnovous lépe vlastní a na míru:)
* Z mainstage ve tvaru Akropole bude možné nahlížet na realitu v souladu s Platónovým podobenstvím o jeskyni; do stínového drachmatu můžete volně vstupovat a vystupovat, výroba 2D marionet v přilehlé divadelní dílničce, bizarní předměty měnící při otáčení svůj odraz na 2m vysokém stínítku bude vhodné objevit a upravit již doma a přinést s sebou!
* Pireus stage (slow dance / experimental) ve stylu přístavního městečka s urban/street art patinou a bohatým programem vč. živých kapel s netradičními nástroji... dále slam poetry, rap, deep-house, reggae, dub, DnB, psybass, sacred bass, temple step, techno, psyhop i DISCObolos night:)
* Poseidon stage (klasický UV chillout / ambient) bude celý pod hladinou moře, empatická znalost řeči kytovců (zejména delfínů) bude tentokrát nemalou výhodou (i nezúčastněné pobublávání je však důstojnou alternativou).
* Love Temple, Pallác Antenna a Dark Lemple ... nově přibudou i 3 antické svatyně s pásmem spirituálně neukotvených workshopů a pseudovědeckých přednášek (Ikarův nominativ prizmatem moderní aviatiky, Nedostatky Daidalovy balisticko-dadaistické didaktiky, Nové vyjednávací metody v oblasti bezhotovostního platebního Styxu, Pantáta Rhei a výroková logika, Kvantově mechanické démokritické myšlení v praxi, Oddělitelnost víry v nedělitelnost atomů od nedělitelnosti nulou aneb dílo Epikúrovo a nedělní nadělení, aj.)
* Bio-graf se letos omezí na projekci nového nekriticky dokonalého dokumentu o účincích ultimátního psychedelika z kožních žláz žáby Bufo Alvarius, ke kterému po projekci proběhne i velmi podnětná diskuse s tvůrci a odborníky na slovo brané. V oddělených prostorách bez možnosti courání sem a tam...
* Vaši roztěkanou pozornost osvěží lechtivé výjevy z přilehlého ostrova Lesbios, ztratit se můžete při skotačení s Biotaurem v přeplněném labyrintu, k tanci a pokroku přijdou vhod pohybová cvičení pod vedením mistra Satyra a prostopášných Bakchantek.
* V ceně poznávacího nájezdu za romAntikou je i návštěva bájné pěstírny v Delfách, ochutnávka bio-zeleniny z Archimedova záhonu, opominutí zásluh Alexandra Malinkého a prohlídka Augiášových chlévů s odporným výkladem o zlatém houně).
* Ani letos nebudete ochuzeni o tělesné požitky a Olympská sportovní klání (Akrojóga v podmínkách neeukleidovské geometrie, Grandslumový turnaj mistryň na Trávě i na Antice, Řecko-římský trapas a Marathonský leh).
* Pro chvilky lehké psychické nerovnováhy nabízíme možnost důvěrného pohovoru mezi 3 očima s Dr. Kyklopem; pokud vám tato služba nepomůže či dokonce přitíží, bude v areálu k dispozici i zcela seriózně koncipované útulné zázemí s Psy-Care službou (Gordic harm reduction therapy, www.psycare.cz) a pochopitelně i klasická somaticko-pohotovostní lékařská služba.
* Ve 2 veganských, 1 vegetariánském a několika omnivorních stáncích s obžerstvením najdete celou řadu stylových pachutin a nápojů: oko pohladí pravé řecké Tzetzíky, sítnici uklidní vychlazená retsina, gastro-intestinální pakt prohřeje horká Archimedovina a součet čtverců připomene Pythagorova feta s olivami, oreganem a Aeskulapovou solí (pozor na zbytečnou Hippokratovu přísmahu!). Přítulných čajoven se sladkostmi bude i letos povícero.
* Modelování divadelních masek na míru, úpravu plnovousu a tupírování nevšedních účesů zvládnou nejlépe v kadeřeznictví "U tří Gorgon". Pod hladinou rybníčka Ožeháku lze nově absolvovat pravý podvodnický kurz! V ceně máte i nedělní cvičení akrojógy na Olympu ZDARMA.
* Své sympatie budete moci vyjádřit rozmisťováním metafyzických tagů (tzv. "Ezopovy lajky") po celém areálu festivalu, kniha stížností a pookřání bude k mání pouze v prostorách Dark Lemplu.
* Kolektivní textové koláže na filosofická témata nejen antického původu budou pestřejší, přispějete-li i vy svou troskou do klína (defaultní úmluva jsou černě tištěné texty na A4, Times New Roman, vel. 18, jedn. řádkování), nůžek a lepidla bude na místě dost.

Upozornění: nezabřednětě do zbytečných polemik s poeticky investigativním Sokratem, nepodlehněte příliš brzy vinnému moku stáčenému přímo ze sudu (čepuje mistr Biogenés:) a nevěřte všemu, co vám sova nakuká!
GNÓTHI SEAUTON / MÉDEN AGÁN

₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

MAIN STAGE (Akropolis) :
Live Acts :
DRIP DROP (Harmonia Rec., soundcloud, Greece)
RIDDEN (Harmonia Rec., soundcloud, Greece)
GappeQ (soundcloud, Parvati records, CZ)
Balkan Family / balkan groovy jazz (Bandzone, youtube sample, CZ/Bosna) + Štěpán Markovič / saxofon (Bandzone, Wiki, FB link)
GEM Reflection / psy-downtempo (Website Story, soundcloud, CZ)
Djs :
XP Voodoo (Aerodance Corporation, Russia, XP infoBox, Aerodance 90's)
CJ Art ( Deepersense, PL)
Petrix (Trancecarpathiarts, Ukrajina, soundcloud, FB link)
EJCZKA (Urban Antidote Rec./Ufo Bufo Website story)
PLECH (Polyhedra, soundcloud)
PSYRIX (HedoniX, soundcloud)
MIM (Fecebook link1, FB link2)
Mr. Gorby (WizArts, soundcloud link, FB link)
Jenda Legenda (WizArts, mixcloud, FB link)
Psyla (Nezmar records)
Martyzan (USE Havířov ,mixcloud)
Lolla (Independent Theory, soundcloud)
Newtec (Luk-Si Records, soundcloud, FB link)
000333 (Alien Delon, Out of Disorder mixcloud)
Touchwood (Volnej Průběh, soundcloud)
Jiřík (Shivadeco, soundcloud)
Heehy & Reborn (Synaptic Dreams/FéniX festival, mixcloud_Reborn, mixcloud_Heehy)
Kerray (mixcloud), Darjeel (Ufo Bufo, soundcloud link), Cejn (Zero Point, soundcloud link), Scannt (DMT Rec., soundcloud link, FB link), Beyond Infinity (Otrozona, soundcloud link), Cuky (Synaptic Dreams, Website Story), Elien (Independent Theory, Facebook link, soundcloud link), Sagus (sagus93.com)
Sunday afterparty stage: Brekeke LIVE (Luk-Si Rec., soundcloud link), ahZ + Annita (Good Vibes crew, mixcloud1, mixcloud2, FB link), Salihlávka (Synaptic Dreams), THX1138 + lesní směs

₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪

SLOW Dance / Experimental stage (Pireus) :
Live Acts :
Two Pixels Above / DnB (The Little Universe, soundcloud, CZ)
Yamabushi / alternative industrial rock (Bandzone, FB link CZ)
Urban Legends & Dj Slater (feat. Filip Markes on sax) (FB link, CZ)
Sonority (Distinctive Records, FB link, soundcloud, CZ)
CJ Art ( Deepersense, soundcloud, PL)
Anatol Svahilec aka Sokrates / SLAM POETRY (Slamoviny, Wiki, youtube sample)
Alfred Czital (bandcamp, FB linkCZ)
GNOSTA G/ political rap (soundcloud, youtube interview, CZ)
Scannt (DMT Records)
Djs:
Abyss (Deepersense, PL, soundcloud)
Jan Jansn (Bassballett, DE, soundcloud, FB link)
Elemental (Ufo Bufo, soundcloud), Darjeel (Ufo Bufo, soundcloud), Ixtremist (Ufo Bufo, soundcloud), Eklektik Fluidum (Ufo Bufo, soundcloud)
Jiřík (Shivadeco Brno), Cejn (Ufo Bufo), Simon DSK (ex-Cymoon/Sonic Distortion, mixcloud), Dru (Lunchmeat, soundcloud), Hellman (Otrozona, soundcloud), Ink Flo (Futurespective, soundcloud), Innerscope (Futurespective, soundcloud)
Josef Sedlon (Radio 1, soundcloud), Stanzim (Volnej Prubeh, soundcloud), Nika77 (techno.cz, soundcloud),
Kashmir (Mimo-TV, soundcloud), Mike.H (Lunchmeat, Seed, soundcloud, FB link), Plech (Polyhedra), True Detectives (Centrála, FB link), Yan (Harmony Rec., soundcloud)

₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪

CHILL out / Ambient stage (Poseidon) :
Live Acts :
7om45 (Krmelec Recordings, soundcloud)
Dash (REM Phase, Duna / hybrid set, soundcloud, FB link)
Stanislav Abraham (soundcloud)
Djs :
AlexT (FR, soundcloud)
Cummis (Zahadum Sphere, SK, soundcloud)
Kubis (Indian Express, soundcloud)
Snoring Dragon (SK, soundcloud, FB link)
NewTeck (Luk-Si Records), Jenda Legenda (WizArts), Synaptik (mixcloud), Ink_Flo (Futurespective), Jonah Moses (WizArts, soundcloud), Kashmir (Mimo-TV), Kerray, MiM (Iridium.xn, mixcloud), Mr. Gorby (WizArts), 000333 (Mimo-TV), Petrix (Trancecarpathiarts), Ondrej Psyla (Digital Forest), Scannt (DMT Records), THX1138,
Acido Domingo & Halluciano Pavarotti

₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪

Pallác Antenna + Zlobio (dětská arena), Love Temple a Dark Lemple (unplugged stages):
ξ DRUM Circle: 3x werkshop skupinového bubnování pod vedením Petra Šušora (Website story)
ξ SACRED WOWs - live souboj 3 elitních výtvarníků na obří plátno (hvězdnou účast na antické téma přislíbil mj. autor letošního letáku Vojta Velický aka Lazy Bastard, vítěz SW2012 Vládík Chalupa a sličná Zuzka OIPOOIK, ozvěny SW2012 např. ZDE). Za příznivého počasí na mainstage, jinak v Paláci Antenna. Nesoutěžní formou, spíše takové exhibiční přátelské nutkání...
ξ Hudba a hudební nástroje v Antickém Řecku - exkurze docenta Vlastislava Matouška do historie hudebních nástrojů vč. ukázek (syrinx, buzuki, antické šalmaje, strunné nástroje a perkuse), Aulodie a kytharodie - počátky muzikologického bádání.
ξ Santiago López (ESP) – experimentální zvukové instalace na strunná témata (Website story)
ξ Jan Honza Tilinger - o stavění škol, o světě a malý manuál jak se nezbláznit
ξ Jaromír Kerray Matýšek- Archetypal
ξ Rape Ceremonie + přednáška (amazonské šňupací tabáky)
ξ Dětské výtvarné dílničky na motivy řecké mytologie pod art vedením čilé Haluznice (Website story) a exkurze do hřebčína (nejen) létajících koní, ukázky z antického dětského divadla. Skládání korálkových svítících mandal, double bubble show a mykénská keramická školička naše miniaturní budoucí pokolení snad také neomrzí...
ξ Cubo Πequeño & Suegra Indígena + Continuity : Tensegrity excersise, Akro jóga, Qi gong: 8 dovedností, (Wayusa) ceremonie, diskuse s vědmou pralesních indiánů o jejich životě a mýtech, povídání o snech: rada pro Záměr a Ženská rada (vše Love Temple)...
ξ Kristian Zen -posilovna psychiky, terapeutický hlasový kruh (Dark Lemple). Mezi Laugh a Dark svatyní možná objevíte i 15m dlouhý masážní chodníček s 15 různými druhy mokrých štětek...
Změna programu vyzrazena, vše záleží na okolnostech a tvůrčím váhání demokraticky nevoleného Politbia. Na vyssi instance typu Deus Ex Machina spolehat nedoporucujeme:)

₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪

Dekorace:
SAYP (FB link, SK)
SunॐKey (FB link, Bělorusko)
UFO BUFO TEAM ( Elemental Crew & Cyreal & DŽ, (HEURÉKA, Elemental, FB link ELE, Cyreal Madrid, FB link CYR)
WizArts (Facebook link)
SpaceLights instalace od Evy Nečasové (Website Story)
Bamboo Element (Website Story)
LAB77 Welding Art (FB link, Latvia), Roman Lahoda Welding Art (Website Story), PetriX (Trancecarpathiarts, UA), Velada wishing mashine (přačka stromová)
000333 - výtvarník a architekt Akropole (alias Alien Delon, MIMO-TV)
Viktor Hait Underground Art reflections
Teleskopiči Jamese Webba, Coltcha, Elien, Alien1, FC Olympie Kožlany, ŠaašoX, Výtvarný kroužek Čtvereček (Bio Gadget team), atd.
Dance-Fire-Cirkus-Diovadlo:
Amanitas (Website Story) *Manster wheel (Facebook link + FOTO), Víc než kolo?? (Facebook link), Tribo Fuego (Website Story), Firejokers (Website Story), Angry Clowns *Infinitos (Webside Story), Jazzzy laser-pool diving lessons, etc.
Laser&Video&Lights:
ToFu (Xlab support team/ laser master), FotonX js + Ondřej Čistín (Acropolis mapping, FB link), Hedonix Vjs (Koza&Siggy), Sub.d.visionz (Website story), Mimo TV, PerpleX, Dragon Pankosmios,. etc.

Na svěží raw a vegan kuchyni a řecké speciality se můžete těšit v podání prvotřídní PAPAYA vegan taverny (FB link). Čajovnu letos opět obstará veselá partička "PanDoniX" (+ Shkrkova jurta, Johny Psygallery, atd..) a chybět nebude ani tradiční Mithras doupátko + spousty stánků s klasickými festivalovými cetkami a vzácně se vyskytujícím obvlečením.
Harpyje noci upyje, a tak očekávejte první sluneční paprsky zpoza horizontu již v 5:15 a západ nejpozději ve 20:50.

₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪

Rok se sešel s dvěma a tradiční psychedelické bionále je zpět... Vše podstatné již čouhá z vyčerpávajícího, nikoliv však konečného výčtu účinkujících a atrakcí výše, odkazy mnohé napoví. Hlavní "hvězdou" je letos Michail Chavales z Athén. Patří k současné špičce a hrává coby headliner na všech možných velkých festivalech, tak doufejme, že u nás nezklame:) Svůj nočněji laděný forest skládá pod známějším pseudonymem DRIP DROP, jemněji laděné leptavé šplíchance posílá nad ránem do Cortiho ulit pod přízviskem RIDDEN. Hodně zajímavé by mohlo být vystoupení ruského nestora Timura Mamedova aka XPho Voodoo. Spolu s Gavrilou v polovině 90. let formoval dodnes masivní ruskou goa scénu a sám se rád (a poměrně oprávněně) považuje za jejího ústředního hybatele dodnes. Rozhodně patří k nejaktivnějším promotérům a psytrance sběratelům nejen v Rusku a Indii (kde tráví většinu svého času). Odkroutil si za 24 let opravdu své a umí zahrát různorodě a příjemně překvapivě. Kromě nedělního 2h daybreak freestyle setu si v sobotu před polednem střihne i oldschool RETRO poskládané z kultovních goa skladeb 90. let (takže možná dojde i na DATky:). Na Bio-zvuku by to v jeho podání mohl být opravdu neopakovatelný zážitek...
5-tičlenná česko-bosenská partička "Balkan Family" je opravdové odpolední "pohoda jazz", který by mohl ještě vystupňovat vzácný host a jeden z našich nejlepších saxofonistů Štěpan Markovič. Nepropásněte veršované Sokratovy kontemplace v podání Anatola Svahilce, který se zdá být pro stále populárnější fenomén "slam poetry" opravdu zrozený. Psychedelický industriál Yamabushi je projekt Vlastislava Matouška, etnomuzikologa, multiinstrumentalisty, pedagoga HAMU a originálního skladatele. Základ tvoří vlastnoručně vyrobená baskytara v kombinaci s unikátním archaickým zvukem elektrifikované niněry. To vše doplněno o elektronické efekty, industriální hluky a theremin. Po shlédnutí ad-hoc k festivalu psané antické antitragédie „Antantis“ vám konečně přestane vše dávat jakýkoliv vyšší smysl. Zkrátka a dobře, díky nové "slow dance / experimental" stagi se letos výrazně rozšiřuje žánrový záběr a na své si přijde opravdu každý ...a za každého počasí. V areálu bude 7 velkých zastřešených ploch, nepočítaje zděné budovy!.
Ψ-trance je fajn, Ψ-potyčky a exkrementy již o poznání méně. Nechte své 4-nohé hajzlíčky letos opravdu doma! Naopak dětská stage (Zlobio) je každým rokem plnější a veselejší... a denní program bohatší. Správce vysekal areál na holo až k potoku, takže je na Tišině mnoho nových míst na kempování. Na půdě nad umývárnami najdete tradičně poklidný Hypnodrom, kde lze při troše nadbytečné únavy kdykoliv pospat či vyzkoušet lucidní Marathonský leh. S parkováním bude klasická bída, vyřešíme opět dodávkovou kyvadlovkou.
Jak se můžete letos sami aktivně účastnit? Z domova můžete donést a do kolektivního tvůrčího chaosu zapojit ony tištěné filozofické texty k rozstříhání a přeuspořádání do nových a netušených smyslů i nesmyslů (Times New Roman, velikost 18). Minule se to nestíhalo, letos to snad už vyjde. Dovalit můžete i různé předměty střední velikosti, které vrhají zajímavé stíny a lze je tak použít pro Platónovo stínové dvadlo, jehož součástí budete i vy. Bude-li se projekce tvaru na stínítko při otáčení nečekaně měnit, tím lépe ...doporučujeme doma vyzkoušet, anžto preferujeme kvalitu nad kvantitou. Antické atributy zevnějšku v nějaké vtipně-minimalistické formě vítány, světlejší a splývavé šatní modely na den olympské šprýmaře také nejspíše neurazí:)

₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪

Lokace GPS: 50° 0' 20.124"N, 13° 33' 12.268"E / mapka
Cestou autem z Rakovníka zahnete na konci Kožlan doprava na Hradecko, po necelém půl kilometru se těsně před žel. přejezdem dáte doprava, kde bude záhy odstavné parkoviště (GPS 50.000904, 13.524407). Tábořiště je další asi 3km (kyvadlovkou nebo pěšky) lesem. Další možnost je zaparkovat v levotočivé zatáčce u rybníka Ožeháku (a fotbal. hřiště) cca půl km před Kožlanama a dojít na Tišinu údolím podle potoka pěšky po zvuku. Vlakem vystupte v polostanici „Strachovice“ na trase Rakovník-Kralovice a na straně, kde se nachází zřícenina přístřešku, zaplujete do temného lesa, přejdete potok a další cca 2km se budete držet pohromadě a občasných ukazatelů a šipek. Do Kožlan jezdí také autobus z Rakovníka (viz IDOS).

₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪

Fotoreporty z minulých let:

BIO de JANEIRO od MagicMa, Amébio od MagicMa, Amébio od Stropyana, Amébio od Alefa, MayBio a MaybeNe od Stropyana, MayBio od Alefa, Babion od Aničky, Babion od Stropyana, Bio-Nebio od Aničky

Užitečné odkazy k samostudiu a nácviku dovedností:
VIDEO-TRAILER festivalu (now for something completely different...) /// Filosofický koutek
Genealogie řeckých bohů, polobohů a příšer (kdo vyplní bezchybně jejich slepou mapu u vchodu, má vstup zdarma:)

Vzpupné: 950Kč /pá-po -- 650Kč /noc+den -- 400Kč denní vstup (10-20h) -- 300Kč neděle 8h-pondělí (děti, občané Řecka a olympijští medailisté vstup zdarma). V pátek se bude platit plná suma a při odchodu do soboty 20h budeme 300Kč vracet (jako minule, na vchodu bude nonstop služba)

Další odkazy: Festival na www.NYX.cz, bio.mimo.cz. Pečený Fejsbůžek pak objevíte ZDE.

09.04.2018 | perplex | novinky