jdi na obsah

novinky

PANTOMIMAN - JUMPSTREET - PSYNONIMA - PSY MR V PRAZE !!!

Jak bude celá Winter Tales akce probíhat?

digitalforestfe... | novinky

Psy Ctrl: Solar Flash v Centrále

Article icon

Někteří z vás si již začínají všímat předzvěstí solárních záblesků i v rámci vašeho zde aktivního inkarnačního avatara. Jeden ze záblesků proběhne tuto sobotu v Centrále ;)

gondar | novinky

Umístěnka do Psychedelické léčebny Mácháč 2023

Article icon

Festivalová série Psychedelických léčeben nám v průběhu let přinesla hodně zavýskání si na stagi. Je to však tak, že předprodejů není tento rok dost, potřeba na zaplacení nákladů a tedy konání je alespoň 80 kousků umístěnek.

gondar | novinky

KLIMENT - rozhovor

Fenix icon

Kliment Dichev je na elektronické scéně pojem již více než patnáct let a reprezentuje různé elektronické žánry: progressive, psytrance, techno, ambient, idm, dokonce DnB. ***přečti si rozhovor s ním https://fenixfestival.cz/... nebo pokračuj dál ve čtení zde*** Jeho hlavní projekt je exkluzivně uváděn na Zenon records – hraje unikátní směs techna a dark progresivu v hlubokém atmosférickém rámci podtrženém pevnými groovy. Jeho hudba otřásla téměř každým velkým tanečním parketem tranceových festivalů na všech šesti kontinentech. Jeho druhý sólový projekt Once upon a time, nyní etablovaný a vystupující po celém světě, je rychlejší ranní/večerní psytrance s neobvyklými zvuky, často splývající s filmovou partiturou a organickými prvky. Podepsán na Forestdelic Records.
*** Oba projekty uslyšíte naživo v ekluzivním 3 hodinovém setu již za týden na https://fenixfestival.cz ***

kashmir | novinky

Oslava SpoluZemě Vrábsko

Article icon

Měli jste rádi psytrance / psychill tancovačky ve Vile Flora ? Pokračujeme ! Viláci se před časem přesunuli do Vrábska (80km z Prahy, 216km z Brna, 77km z Českých Budějovic) a budují našláplou ekovesnici. V rámci oslavy 10 let spolufungování to tam bude možné okouknout. Koupání, lesy, workshopy, dětský koutek, výlety a tak ;)

gondar | novinky

Pohádka o tom, kterak se Aloy ve čtvrti zvané Holešovice na Psy Ctrl: Zero Dawn vyskytla

Article icon

UPDATE 10.4.2023: Pozvánka od "Aloy" ;)
Po minulé tancovačce s producentem Vattou je pro vás i tentokrát připravena notná motivace vypravit se ze svých domovů do Centrály už na 21h. Svůj didgeridoo trance totiž v tu dobu odstartuje multiinstrumentalista Ondřej "Ondrone" Glogar. Naváže na něj Ondřej Psyla, organizátor Digital Forest Festivalu. Od půlnoci se v Čechách za mixpultem poprvé představí francouzská djane Alyshka. Poté se proletíme u psytrancových space oper Gondara. A nad ránem nás nejen jeho tajemnými hudebními prostory provede Electric Druid. Vstup je zdarma.

Aloy se mrkla přes svůj Focus na lineup dnešní akce v Centrále. Hmm, tohle je ta hudba, co si tak ráda pouští s Erendem a dalšími kámoši doma na základně..................

gondar | novinky

Gabriel Le Mar & Saafi Brothers - interview

Article icon

Gabriel Le Mar je hudební producent, který vydává elektronickou hudbu zaměřenou na hluboké zvuky a techno inspirované dubem.

V kontextu Chillout hudby jsou jeho live a DJ sety ovlivněny nejvíce stylem DubTechno, od oduševnělých odstínů techna po minimalistický trippin' aspekt elektronické hudby.Na alternativních scénách se zaměřuje na energické Techno a Acid až po
progresivní TechTrance, který může mít za následek PsyTech meltdown :)

Je také zakladatelem psydubových legend Saafi Brothers a vydává svojí hudbu pod labely jako Liquid Sound Design (L.S.D.), Iboga a dělal pro ně remixy Bob Marley, Youth & Gaudi, X-Dream, KoxBox, Anne Clark, Carbon Based Lifeforms.
Gabriel Le Mar hrál na festivalech jako Z.N.A., Ozora, Tribal Gathering, Psy-Fi, Space Mountain International Cosmic Arts Lab.

Vystoupí poprvé v ČR na FENIX festivalu 2023

kashmir | novinky

CARBON BASED LIFEFORMS v Praze!

CBL ico

Švédské elektronické duo Johannes Hedberg a Daniel Vadestrid přijede poprvé zahrát do České republiky, kdy se představí v pražské MeetFactory 25. března 2023.

kashmir | novinky

Watt The Fox - interview

Article icon

Watt The Fox je francouzské duo muzikantů naživo organicky kombinující elektronickou hudbu a tradiční nástroje. Francois (Mr. Fox) a Nathan vystoupí poprvé v ČR na FENIX festivalu 2023

► A L L - T H E - B E S T & F O X - T H E - R E S T

kashmir | novinky

Pozvánka od Keanu Reevese na Psy Ctrl: Unstable Fusion + soutěž o 123 vstupů

Article icon

Keanu Reeves vás zve na sobotní psytrance akci Psy Ctrl: Unstable Fusion v Centrále.

gondar | novinky

FENIX festival 2023 - přihořívá (firing up info)

FeniX firing up

▶︎ PŘIHOŘÍVÁ ▶︎ POTVRZENÍ ARTISTI & AKTUALIZACE GRAFIKY & PROGRAMU FESTIVALU
▶︎ PŘEDPRODEJ 1. VLNA ▶︎ POSLEDNÍCH 200 VSTUPENEK

▶︎ FIRING UP INFO ▶︎ CONFIRMED ARTISTS & EVENT & FLYER & PROGRAM UPDATE
▶︎ PRESALE 1ST WAVE ▶︎ LAST 200 TICKETS

kashmir | novinky

Digital Forest - Psychedelic Trance Music Festival 2023

Co je nového v Digitálním lese?
Poslední dva roky byly složité, proto bychom vám moc chtěli poděkovat za letošní účast. Festival tvoříte hlavně vy, skvělá hudba a krásná lokalita.

digitalforestfe... | novinky

UPDATE 26.1.2023: Benefice na Nocleženku - výzva pro Hrdiny noci a pozdrav ;)

Article icon

Chceš se také stát hustopřísňáckým Hrdinou noci a být zapsán na eventovém piedestalu ? Napiš na email uvedený v textu eventu, že přispíváš na Nocleženku do onoho Čehosi na baru více než sto kaček a máš to ! ;) UPDATE 26.1.2023:

gondar | novinky

FENIX festival 2023 - zážeh (ignition info)

FeniX ignition

▶︎ GOABASE UPDATE ▶︎ https://www.goabase.net/f...
▶︎ IGNITION INFO / EARLY FENIX PRESALE / CONFIRMED ARTISTS
▶︎ 25-28/5/2023
▶︎ Rájenka, Pohořelice (u Napajedel)
▶︎ FB event ▶︎ https://www.facebook.com/...
▶︎ PREFLYER UP! ▶︎ ARTWORK BY 000333 © Mimo-TV

kashmir | novinky

Praštil se Kukubaba jen do hlavy ? + video

Article icon

Je to jako sen. Mravenec Kukubaba je po oné dramatické události již opět zařazen do každodenního rejdění mraveniště. Ale přesto stále přemýšlí... zdálo se mu to, protože se jen někde praštil do hlavy?

gondar | novinky