jdi na obsah

Winter Celebration - flashback 8.-10.2.2002

Už nemůžeme být bez slovenské hippie atmosféry. Přes všechna pražská lákadla jsme museli za Brezno Family, kteří přichystali psychaloupku v Nízkých Tatrách - v Osrblie. V této rodině se nekonají jednodenni párty, ale happeningy, které Vás vytrhnou ze všedního života po dobu několika dní. Návrat je vždycky těžký, stýská se po kosmickém výletě.

Cestu na samotu nám ukazovaly důmyslně rozvěšené fluo vychytávky. Muchomůrky rostly u potoka a příroda na nás dorážela ze všech stran.

Byly zde zastoupeny všechny formy psytranceu od Dj Tula, Rahatmy, Psyrixe, Psybabu, NATa, Huberta, Karyho, Simona.... V mnohapokojovém chilloutu nechyběly mnohočetné perkuse s píšťalkami a zpívané mantry. Nepřetržitá kuchyně nenechala nikoho strádat a krbové teploučko změkčovalo celou atmosféru. O dekoracích se nedá mnoho psát a tak jsme je pro Vás nafotili.

Ale pozor, je to droga, a tak se chystáme na další, tentokrát už open air, v polovině června u Rimavské Soboty - Hill Top III. Izraelská scéna si toto místo velmi oblíbila a proto se máme na co těšit... (Dj Tul je toho důkazem.) Náš freak se u nás staví mezi svými výlety zeŠpanělska do Izraele. Proto ho budete moci slyšet v sobotu 23.2. na Žižkově v Guru na akci CYBERDANCE...

Lu / HedoniX

    21.02.2002 | prenatal | reporty