jdi na obsah

Psylvestrance 2009/2010

Po roce se setkáme opět na Psylvestrancu, tentokrát na přelomu roku 2009/2010. Po dvou předcházejících vydání jsme pro vás nachystali opět nové místo v Doksech s krásným výhledem na zříceninu hradu Bezděz.
Areál nabízí samostatnou chatu, kde bude hlavní floor a druhou chatu hotelového typu, jež nám poslouží k nerušenému spánku dle potřeby.
Akce bude trvat od čtvrtka 31.12.2009 21:00 do soboty 2.1.2010 do 10 hodiny.
Na party se podílí všichni zúčatnění, kteří si chtějí udělat v kruhu přátel Psylvestrance 2009/2010.
Chystáme řadu vychytávek připravených konkretně pro tento silvestr. Uvidíte nově pojaté dekorace s projekcí a v okolí samotného místa se bude také na co dívat.
V případě mínusových teplot si můžete zapůjčit brusle a vyrazit na ledovou plochu vzdálenou kousek od tanečního parketu.
Vzácným hostem bude dj Pangaa znám z Bio party z roku 2006. Se svým dopoledním hraním tehdy rozhýbal všechny zučastněné a nejinak tomu doufejme bude při jeho melodickém ranním setu v sobotu ráno.
Rezervovat ubytování si můžete na info@mysticalwaves.com. Pár volných pokojů ještě je..Cena za osobu/noc 230kč.
Občerstvit se můžete krom normálního baru i ve Space baru od Mithras Temple. Oblečení od Space Tribe si budete moci zakoupit v obchodě od Ufo Power. Zvuk zajistí ATD Rezzet sound system.
Těšíme se na společnou oslavu nového roku!
Psylvestrance Team

Mlekar Dan & Ondrej Psyla & Cvrdlik present

PSYLVESTRANCE 2009/2010

Main Floor:
Dj Pangaa (Psy T.F, Hannover, Germany)Ondrej Psyla (Elements of Music)Caramba (Elements of Music, Silent Noise)Prenatal (HedoniX)PsyriX (HedoniX)MP (HedoniX)Searcher (HedoniX)-LiveTuro (Goblin Records, Slovakia)Osku (Goblin Records, Slovakia)Casper (Planet Blue Society)Aiko (Planet Blue Society)Ypsylon (Bizzare Project, Slovakia)Gondar (Trancedelic Family)Stagi (Independent)Kapca (Psyalaska, Slovakia)Cejn (Zero Point)Psyion (Independent)Chrpa (Silent Noise)

Decos and Installation by Psylvestrance decos TeamVideotrip & deco Kashmir (HedoniX) & Subversion & YaroSound by ATD Rezzet sound systemUfo Power – trance and alternative clothes shopSpace Bar by Mithras Temple

LOCATION | FLYER | REZERVACE UBYTOVÁNÍ

25.11.2009 | Ondrej Psyla | novinky